Vi erbjuder solceller

Vi på Din Takläggare märker av en ökad efterfrågan från våra kunder att kunna leverera både tak- och solenergianläggningar och har därför valt att ingå i Soltechkoncernen.

Din Takläggare har över 30 års erfarenhet av tak och olika lösningar för dessa. Vi erbjuder utöver traditionella taklösningar även solcellsanläggningar.

Vi alla har ett ansvar att bli mer hållbara för att klara klimatutmaningen. Solenergi har en enorm potential och kompletterar vår kunskap om tak. Det är av största vikt att välja en seriös och kompetent partner när man köper en solenergianläggning. Självklart ska partnern vara kunnig inom solenergi, men minst lika viktigt är att välja en partner som är expert på tak. Din Takläggare – och Soltech kan både tak och solenergi, tillsammans skapar vi ett tryggt och kompetent team som kommer finnas kvar under hela garantitiden.

Med hjälp av solens kraft vill vi göra din fastighet mer attraktiv, billigare i drift och till en del av morgondagens hållbara samhälle.

Vi erbjuder tak och solenergianläggningar i området runt Arvika.

Solexperterna

Soltech Energy gjorde i mars 2022 ett tilläggsförvärv av Solexperterna i Värmland. Därmed så ingår Solexperterna nu helt i Din Takläggares verksamhet.

Solexperterna har varit och är verksamma i Värmland med omnejd och bistår kunderna med ett brett utbud av tjänster inom solenergi, bland annat leverans, installation och besiktning av solcellsanläggningar. Bolaget har idag ca 5 anställda och har tidigare haft ett nära samarbete med Din Takläggare som bolaget nu är en del av.

Solexperterna ebjuder solcellslösningar till både privata kunder och större fastighetsägare.