Om oss

Vår företagsresa

Din Takläggare grundades 1984 och har lång erfarenhet av att installera kvalitetstak. Vi är i huvudsak verksamma i Värmland och Dalsland men tar oss även an uppdrag där våra kunder behöver oss.

Den 1 oktober 2020 blev Din Takläggare en del i Soltechkoncernen med Soltech Energy som helhetsägare. Sedan mars 2022 ingår också Solexperterna i Värmland i Din Takläggares verksamhet.

I mars 2023 gjordes ett tilläggsförvärv av Arvika Elinstallationer som nu även ingår i Din Takläggare. Förvärvet stärker Din Takläggare med kompetens inom elteknik och solenergiinstallationer. Arvika Elinstallationer är en väletablerad aktör i regionen och deras historia sträcker sig ända bak till 1978. De har tidigare haft ett nära samarbete med Din Takläggare och blir nu ett helägt dotterbolag till soltakbolaget vilket innebär att varumärket Arvika Elinstallationer kommer att leva kvar.

 

Helhetslösningar inom sol, tak och el

Vi alla har ett ansvar att bli mer hållbara för att klara klimatutmaningen. Solenergi har en enorm potential och kompletterar vår kunskap om tak. Det är av största vikt att välja en seriös och kompetent partner när man köper en solenergianläggning. Självklart ska partnern vara kunnig inom solenergi, men minst lika viktigt är att välja en partner som är expert på tak.

Vi kan både tak, solenergi och elinstallation. Med en gedigen och lojal kundbas har kompetensen utvecklats och personalstyrkan består av erfarna montörer och elektriker med ett stort yrkeskunnande. Tillsammans skapar vi ett tryggt och kompetent team som finns kvar under hela garantitiden.

Kunskap skapar kundvärde

Med många års erfarenhet och stor kompetens både i utförande av alla typer av takinstallationer har vi också ordning och reda i vår administration. En trygghet för dig som kund och för oss. Takinstallationer är långsiktiga investeringar och ska vara hållbara på alla sätt. Din Takläggare har AAA kreditrating.

Medlemmar i och auktoriserade av vår branschorganisation TIB

  • Våra takmontörer har genomgått takmontörsutbildning.
  • Våra takmontörer är utbildade av våra leverantörer anpassat till deras tätskiktssystem.