Vi kan tak, sol och el!

Din Takläggare i Arvika har över trettio års erfarenhet av att lägga tak. Nu erbjuder vi även elinstallationer, solenergilösningar, ladd- och lagring.

Vill du förvandla din fastighet till en hållbar och attraktiv energiproducent? Med en framtidssäkrad solenergilösning får du en hållbar taklösning som passar era långsiktiga behov. Vi erbjuder tjänster inom tak, solenergi, batterilagring, laddning och elinstallationer.

Våra tjänster

Gör din fastighet billigare i drift och till en del av morgondagens hållbara samhälle med hjälp av solceller och batterilagring.

Vi hjälper dig med alla typer av takläggning för renovering- som nyproduktion. Vi erbjuder tjänster inom taksäkerhet, snöskottning och isolering.

Sedan sommaren 2023 är Arvika Elinstallationer en del av Din Takläggare. Vi utför alla typer av elinstallationer och serviceärenden.

Din Takläggare en del i Soltech

Vi är en del i Soltechkoncernen, en helhetsleverantör av energi- och solcellslösningar. Soltech utvecklar, säljer, installerar och optimerar lösningar för tak, fasader samt laddning och lagring. Koncernen skapar framtidssäkrade system med solenergi som plattform och transformerar branscher inom tak, fasad och el-teknik till att ha solenergi som en tydlig del i produktutbudet.

Soltech är en folkaktie noterad på Nasdaq First North Growth Market med 80 000 aktieägare.

Läs mer om Soltech