Lång erfarenhet av elinstallationer

Arvika Elinstallationer grundades 1978 och ingår sedan mars 2023 i Din Takläggare. 

Vi är ett elföretag i Arvika som erbjuder tjänster inom elinstallation. Sedan starten har vi utfört mängder av arbeten i såväl privatbostäder som industrilokaler i både Arvika och Eda kommun. Vi utför alla typer av elinstallationsarbeten – från mindre installationer till större renoveringsarbeten och nyproduktioner av fastigheter. Vårt mål är att erbjuda professionella tjänster till förmånliga priser och naturligtvis används enbart högklassigt material.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Våra tjänster

Installationsarbeten

Vi utför alla typer av installationsarbeten – från mindre elarbeten till större renoveringsarbeten och nyproduktioner av fastigheter. Vi hjälper privatpersoner och företag.

 

Service och felsökning

Vi hjälper till med felsökning och service på bland annat industrier, skolor, butiker och kontorslokaler. Vi åtar oss kortare uppdrag så väl som större projekt åt privatpersoner och företag.

 

Servicebutik

I vår butik säljer vi el-material av hög kvalité till rimliga priser. Här hittar du det mesta inom elinstallationsmaterial, men även ett mycket brett sortiment av belysning och ljuskällor.

Kontakta oss

Varmt välkommen att höra av dig till oss eller besök vår servicebutik.

Telefon: 0570-184 60
E-post: info@arvikaelinstallationer.se

Servicebutik
Fallängsvägen 74, Arvika (gamla mejeriet).

Måndag-fredag kl. 7-16